top of page

mASTERCLASs INDISCH

Kom gezellig naar onze workshop met Maup (ja, die van de bekende Maups saté!) en een van onze topchefs. Samen laten ze je zien hoe je een overheerlijke Indonesische rijsttafel klaarstoomt op de Big Green EGG - en geloof ons, het is echt niet zo moeilijk als het lijkt! Elk groepje maakt minstens 6 gerechtjes dus je gaat diverse kooktechnieken onder de knie krijgen!

Webversion-Chicken-sate-BigGreenEgg-2019M04-11 (1).jpg

Wat ga je doen?

Bij binnenkomst word je verwelkomd met heerlijke Indische koffie en thee, vergezeld van smakelijke Indische gebakken en/of gestoomde cake.

Met eenvoudige recepten en een goede voorbereiding gaan we in kleine groepjes aan de slag op onze Big Green Eggs, die lekker onder de overkapping staan.


Tijdens de workshop gebruiken we Dutch ovens op directe en indirecte hitte, maar we vergeten ook de wok niet en zelfs frituren staat op het programma! Elk groepje gaat minstens 6 gerechten maken, die we aan het einde samenvoegen tot een grote Indische rijsttafel die we gezellig samen opeten. Je gaat aan de slag met het bereiden van onder andere: Rendang padang, Babi ketjap, Pangsit, Sambal goreng telor, Ketjap boontjes, Atjar ketimoen, Sambal goreng oedang en Nasi goreng.

En als klap op de vuurpijl, serveren we ook nog eens Maups legendarische saté Ayam - een geheim recept dat bekend staat in heel Nederland en waarvan alleen Maup de details kent.

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Indisch

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page