top of page
Walnoten site.jpg

 

De oogsttijd is weer aangebroken! We zien jullie graag binnenkort verschijnen op ons landgoed om de walnoten te rapen.

Om te zorgen dat er voor iedereen genoeg walnoten liggen en dat de drukte niet te groot wordt, vragen we jullie om in te schrijven voor de datum die voor jullie het beste uitkomt. Dit kan via de volgende knop:

 

Praktische informatie:

  • Oogsttijd is van 25 September t/m 15 oktober

  • Openingstijden maandag t/m vrijdag: 11:00 - 17:00

  • Openingstijden in het weekend: 10:00 - 17:00

  • De walnoten kosten €2,50 per kilo

  • Breng zelf emmers, zakken en handschoenen mee

  • Parkeren kan op de parkeerplaats achter de schuur, deze zal goed aangegeven zijn.

  • Laat geen afval achter, er zijn genoeg afvalbakken

  • Géén stokken gebruiken, niet in de bomen klimmen en geen noten van de bomen plukken! Er liggen genoeg walnoten op de grond.

  • Adres: Landgoed Arcadia, Afgeslechtedijk 12, 4651 RC, Steenbergen

Onze verse walnoten zijn dit jaar ook weer online te bestellen! Zo kunt u het hele jaar rond genieten van onze overheerlijke en gezonde walnoten! De walnoten zijn allemaal gewassen en gedroogd, en te verkrijgen in hoeveelheden van 2, 5 en 10 KG. Daarnaast hebben we ook walnotenspecials. Klik hieronder om te bestellen!

walnoten site 2.jpg

Walnoten rapen
en bestellen

(H)eerlijke walnoten uit eigen land!

De boomgaard op landgoed Arcadia omvat ruim 600 stuks walnotenbomen die al zo’n 25 jaar oud zijn. Elk jaar ontwikkelen de nieuwe walnoten zich van kleine bloem in het voorjaar tot ruwe bolster in het najaar. Een bijzonder tafereel.

 

Vanaf eind september vallen de rijpe walnoten van de bomen en zijn ze volgroeid en geschikt om geraapt en gegeten te worden. Onze walnoten krijgen alle rust en tijd om uit te groeien tot een heerlijke en gezonde lekkernij. Onbespoten, dus biologisch en bovendien ontzettend gezond! Walnoten bevatten veel vitamines, gezonde onverzadigde Omega 3-vetzuren, vezels en andere gezonde voedingsstoffen. Goed voor de hersenen, het hart en de darmen! Walnoten hebben niet voor niets het predicaat “Superfood” gekregen!

 

Om op de hoogte te blijven van de oogst en wanneer u welkom bent om de walnoten te komen rapen kunt u zich hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief. We zullen u rond september een mail sturen met de raapdagen.

Bedankt voor de inzending!

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page