Walnoten site.jpg
Logo_Arcadia_brown.png

 

Onze walnoten zijn sinds dit jaar ook online te bestellen! Zo kunt u het hele jaar rond genieten van onze overheerlijke en gezonde walnoten! De walnoten zijn allemaal gewassen en gedroogd, en te verkrijgen in hoeveelheden van 1, 2 en 5 KG. Daarnaast hebben we ook walnotenspecials. Klik hieronder om te bestellen!

walnoten site 2.jpg

Walnoten rapen
en bestellen

(H)eerlijke walnoten uit eigen land!

De boomgaard op landgoed Arcadia omvat ruim 600 stuks walnotenbomen die al zo’n 25 jaar oud zijn. Elk jaar ontwikkelen de nieuwe walnoten zich van kleine bloem in het voorjaar tot ruwe bolster in het najaar. Een bijzonder tafereel.

 

Vanaf eind september vallen de rijpe walnoten van de bomen en zijn ze volgroeid en geschikt om geraapt en gegeten te worden. Onze walnoten krijgen alle rust en tijd om uit te groeien tot een heerlijke en gezonde lekkernij. Onbespoten, dus biologisch en bovendien ontzettend gezond! Walnoten bevatten veel vitamines, gezonde onverzadigde Omega 3-vetzuren, vezels en andere gezonde voedingsstoffen. Goed voor de hersenen, het hart en de darmen! Walnoten hebben niet voor niets het predicaat “Superfood” gekregen!

 

Om op de hoogte te blijven van de oogst en wanneer u welkom bent om de walnoten te komen rapen kunt u zich hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief. We zullen u rond september een mail sturen met de raapdagen.

Bedankt voor de inzending!

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops