top of page

Personeelsuitje Big Green Egg


Plan een uniek personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop in Brabant. Wil je een keer iets anders doen voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Heb je zin in een dagje teambuilding met je collega’s? Dan is dit evenement op Landgoed Arcadia in Steenbergen een perfect culinair feestje voor jouw gelegenheid!

1.jpg

Een uniek personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop


Op ons fraaie landgoed staan tientallen Big Green Eggs voor jullie klaar waarop je samen met je collega’s de lekkerste gerechten gaat bereiden tijdens het personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop. Onder begeleiding van onze ervaren Egg Masters ga je gezellig barbecueën met je collega’s te midden van ruim acht hectare natuurschoon. Samen ontspannen, socializen, genieten en plezier maken, maar vooral lekker eten! Willen jullie een personeelsuitje met Big Green Egg-workshop nabij Zeeland voor beginners, gevorderden of met vegetarische opties? Op ons landgoed kan het allemaal. Ook speciale wensen voor het Big Green Egg-bedrijfsuitje zijn altijd bespreekbaar.

2.jpg

Combineer jouw uitje met een ander evenement


De culinaire workshop is ook goed te combineren met een event in onze feestzaal of in onze knusse brasserie. Zo kan er voorafgaand een vergadering of een bedrijfspresentatie gehouden worden. De Big Green Egg-masterclass kan ook met een feestje afgesloten worden in onze feestzaal. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Vraag een offerte op maat aan voor jouw bedrijfsuitje


Wil je meer informatie over een personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop? Stel dan je vragen via ons contactformulier, wij helpen je graag verder. Voor het aanvragen van een offerte op maat stuur je gemakkelijk een e-mail naar info@landgoedarcadia.nl. Wij zorgen ervoor dat jullie bedrijfsuitje er een wordt om nooit te vergeten!

 

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page