top of page
official-big-green-egg-workshop-logo800x
Arcadia_HomeToBigGreenEgg_OUTL_DIAP_logo.png

big green egg workshops

Voor een officiële workshop Big Green Egg ga je naar Landgoed Arcadia in Steenbergen. Bij ons kan je niet alleen een Big Green Egg-workshop in Brabant volgen, maar ook op je gemak een rondje lopen en van de natuur rondom het prachtige landgoed genieten. Daarna ontspan je op het terras van onze brasserie onder het genot van een heerlijk drankje. Ontdek de verschillende barbecueworkshops die wij aanbieden en kies een Big Green Egg-cursus voor jouw gelegenheid onder begeleiding van onze ervaren koks. 

Landgoed Arcadia, Home to Big Green Egg

Ons landgoed is het thuis van de Big Green Egg en daarom bieden wij niet voor niets een dergelijke cursus aan. Je kan je wel voorstellen dat wij trots zijn om ons fraaie landgoed zo te mogen noemen. Als je denkt aan een Big Green Egg-barbecueworkshop dan denk je aan kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Dat zijn kwaliteiten die we op ons landgoed ook nastreven, wat je terugziet in onze unieke workshops onder begeleiding van ervaren koks. We gebruiken lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze chefs zijn altijd op zoek naar de leukste en lekkerste gerechten die jij thuis op je Big Green Egg na de cursus, gemakkelijk kan nabootsen.

Voor welke unieke workshop kies jij?

Wij bieden op ons landgoed niet één workshop voor de Big Green Egg-barbecue, maar meerdere soorten cursussen aan. Leer in de basisworkshop alle beginnende technieken die je nodig hebt om met een kamado te werken. Vervolgens zijn er verschillende masterclasses om je skills naar een hoger niveau te brengen. Dat zijn allemaal losse cursus, gespecialiseerd op één gebied. Denk hierbij aan streetfood, wildvlees, vis, groentes of verschillende wereldkeukens. Leer hoe je het maximale uit jouw barbecue haalt met de Eggspander-workshop.

 

Een Big Green Egg workshop voor elke feestelijke gelegenheid


Bijna elk weekend draaien wij wel een openbare workshop of masterclass op ons Landgoed. Ben je met een grote groep en wil je echt wat speciaals doen, dan bieden wij diverse arrangementen/workshops voor elke denkbare feestelijke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan vrijgezellenfeesten. bedrijfsuitjes, familiedagen en ladies nights. Voor welke gelegenheid jij een masterclass of cursus boekt, op ons Landgoed is de Big Green Egg-workshop gegarandeerd een feest.  

Meest geboekt

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Check! Ben jij op zoek naar inspiratie? Check! Wil jij de basistechnieken op een kamado leren? Ook check! Of je nu overweegt om deze bekende barbecue aan te schaffen of je al jarenlang ervaring hebt, wij hebben een Big Green Egg-cursus die bij jou past. De Basisworkshop en Masterclass zijn de meest gangbare workshops die wij aanbieden. Hier komen de lekkerste gerechten voorbij en is er voor iedere aspirant Grillmaster een hoop te leren. Deze workshops worden vrijwel elk weekend gegeven en zijn daarom de ideale eerste kennismaking met Landgoed Arcadia - Home to Big Green Egg. Klik hieronder om de beschikbaarheid te bekijken.

Onze Specials

Ontdek een spectrum aan smaken, technieken en culturele culinaire ervaringen, perfect voor enthousiaste grillmeesters en liefhebbers van buiten koken. Van het verfijnde tot het gedurfde, onze workshops bieden een scala aan thema's, waarbij elk je meeneemt op een ontdekkingsreis door verschillende culinaire tradities en kookstijlen. Leer nieuwe bereidingstechnieken, ontdek unieke smaakcombinaties en laat je inspireren om je grillvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met onze gepassioneerde instructeurs en uitgebreide kennis zul je niet alleen nieuwe gerechten ontdekken, maar ook de kunst van het buiten koken volledig omarmen.

Veel van onze specials zijn ook echt speciaal. Ze zullen daarom ook maar 1 weekend per jaar gegeven worden en wellicht daarna nooit meer terug komen. Ben je benieuwd? Bekijk ons huidige aanbod van workshops hieronder! Via deze link kunt u een gedetailleerder schema downloaden inclusief de aanwezige chefs per workshop: workshop schema 2024

Wij raden aan om eerst een Basisworkshop of Masterclass te volgen voor u inschrijft voor een van onze Specials!

Benieuwd wat anderen er van vonden?

BigGreenEgg_J21M08_Arcadia_Workshop-129.jpg

"Deze basis workshop is onmisbaar voor iedere beginner. Je leert hoe je de temperatuur snel en heel precies kunt regelen en waar je je ingrediënten het beste in de Big Green Egg kunt plaatsen voor een optimaal resultaat. Je krijgt tevens mee welke accessoires je het beste kunt gebruiken. Wij vonden de workshop super. Wij gaan nu eerst wat ervaring opdoen en dan door voor de Masterclass. ;-)"

— Carolien Monteiro

BigGreenEgg_J21M08_Arcadia_Workshop-114.jpg

"Goede workshop. Enthousiaste mensen. Je leert praktische vaardigheden, zoals met welke tools je de convertor, rvs en gietijzeren rooster makkelijk erop en eraf kunt doen terwijl ze heet zijn. Maar ook verschillende technieken zoals vlees roken, grillen en meerdere gerechten tegelijkertijd op de egg. Goede combi van theorie en gewoon zelf aan de slag en uitproberen. Bovendien is de omgeving/tuin ook prachtig wat ook bijdraagt aan een nog leukere ervaring van deze workshop. Kortom een aanrader!!"

— Shona Huibers

Direct Boeken

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page