top of page

mASTERCLASs ITALIAANS

Bij deze Masterclass Italiaans nemen we je mee op een culinaire reis door het prachtige Italië. Veel mensen denken natuurlijk meteen aan pasta en pizza, die we overigens ook uitgebreid behandelen, maar er is zoveel meer te ontdekken. In deze Masterclass komt alles aan bod en lopen we van voorgerecht tot nagerecht door de Italiaanse eet & drink cultuur heen.

Buon appetito!

Webversion-BigGreenEgg_2018M07_PizzaSpecial_31.jpg

Wat ga je doen?

We gaan aan de slag met het maken van ons eigen pastadeeg, waarmee we verrukkelijke gerechten bereiden. Ook duiken we in het maken van authentiek pizzadeeg en pizza. Maar dat is nog lang niet alles.

Stel je voor dat je door de verschillende streken van Italië reist, proevend van de unieke specialiteiten die elke regio te bieden heeft. Van voorgerechten tot nagerechten, we onthullen de prachtige keuken van Italië, gekenmerkt door eenvoudige maar verrukkelijke ingrediënten.

Ontdek een scala aan prachtige vlees-, vis-, en groentegerechten, evenals heerlijke soepen en zalige zoetigheden. De Italiaanse keuken op de BBQ biedt zoveel meer dan je zou denken, en je gaat naar huis met volop ideeën om thuis te schitteren met deze smaakvolle gerechten.

Laat je betoveren door de smaakvolle creaties die we op de Big Green Egg bereiden en haal een schat aan inspiratie op. Na afloop ga je niet alleen naar huis met nieuwe kennis, maar ook met heerlijke recepten om je partner en eventuele gasten te verrassen.

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Italiaans

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page