top of page

mASTERCLASs Kerstspecial

Tijdens de feestdagen is de Big Green Egg steeds vaker de ster van het kerstdiner, en dat is geweldig! Maar we begrijpen dat zo'n dag aan voorbereidingen en koken soms ook stress met zich mee kan brengen. Daarom staan we klaar om je te helpen tijdens onze speciale kersteditie masterclass. Met de ervaring & recepten uit deze Masterclass schud jij deze feestdagen een heerlijk kerstmenu uit de mouw!

Webversion-BigGreenEgg_J20M10_Kerstham-9.jpg

Wat ga je doen?

Samen gaan we een volledig kerstdiner samenstellen en bereiden, zodat je stressvrij kunt genieten. We nemen de tijd om je stap voor stap door het menu te leiden, waardoor je ruim van tevoren leert hoe je gerechten moet voorbereiden. Met onze begeleiding en recepten zul je na deze masterclass met meer vertrouwen en rust achter je Big Green Egg staan, zodat jij ook kunt ontspannen en samen met je gasten van de feestdagen kunt genieten.

Het menu omvat niet alleen voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar we gaan ook in op heerlijke tussen- en bijgerechten. Jij bepaalt uiteindelijk wat je later thuis op de Big Green Egg wilt maken en wat je je gasten wilt presenteren. Bovendien heb je al kunnen oefenen en weet je precies wat je kunt verwachten. Laat ons je begeleiden naar een stressvrije, smaakvolle kerst met je Big Green Egg!

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Kerstspecial

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page