top of page

mASTERCLASs LOW & slow

Ontdek de kunst van low-and-slow barbecue tijdens ons weekendvullende avontuur! Peter Bootsma en Marjan Visser, doorgewinterde BBQ-wedstrijddeelnemers, onthullen hun geheimen voor het bereiden van smakelijke Low & Slow gerechten op de Big Green Egg. Voor de echte liefhebbers gaan we zelfs 's nachts door, met overnachtingsmogelijkheden tussen de walnotenbomen.

Webversion-Pulled Pork - Inspiration Today 2021M02 - Big Green Egg (2).jpg

Wat ga je doen?

Als je een passie hebt voor het bereiden van grote stukken vlees die urenlang op het ei moeten, schrijf je dan in voor deze weekendvullende special waarbij we van zaterdagmiddag tot zondagmiddag volop genieten! Tijdens deze Masterclass staat de volledige focus op het bereiden van low-and-slow gerechten op de Big Green Egg.

Wat staat je te wachten?
Bij deze bijzondere editie van de Masterclass delen Peter Bootsma en Marjan Visser, ervaren deelnemers aan BBQ-wedstrijden in Europa, hun kennis en vaardigheden om de meest smakelijke low-and-slow gerechten te bereiden. Peter en Marjan zullen ter plaatse de gerechten en kooktechnieken uitvoerig uitleggen. Na een korte technische briefing over het aansteken, het beheersen van de temperatuur en het gebruik van accessoires op de Big Green Egg, gaan we daadwerkelijk aan de slag met het bereiden van de gerechten op de Big Green Egg.

We gaan aan de slag met klassieke low-and-slow gerechten zoals Brisket, Pulled Pork, kip en spareribs, maar we besteden ook aandacht aan stoofgerechten, soepen en visgerechten voor wat variatie. Omdat deze Masterclass veel tijd in beslag neemt wat betreft de bereiding en garing, gaan we zelfs de nacht door (voor de liefhebbers 😉 ). Tijdens de nacht zullen we nog meer gerechten bereiden, zodat je ons landgoed verlaat met zowel een voldane buik als een schat aan recepten en kooktechnieken die we hebben behandeld.

Als je van plan bent om te overnachten, kun je je eigen tent meenemen en deze ergens tussen onze walnotenbomen opzetten voor een snelle powernap. Als je liever wakker blijft, ben je ook meer dan welkom, want er zullen altijd mensen nodig zijn om de gerechten in de gaten te houden! 's Ochtends bereiden we ons eigen ontbijt, natuurlijk op de Big Green Egg, en richten we ons op de rest van de gerechten. Of je nu al een doorwinterde BBQ-liefhebber bent of er een wilt worden, schrijf je snel in en leer alles over low-and-slow op een ontspannen manier!

Overige informatie

  • Deze speciale workshop begint zaterdagmiddag 25 mei om 13:00, we verwachten zondagmiddag rond dezelfde tijd klaar te zijn.

  • We raden aan om zelf een kampeerstoeltje mee te nemen

  • U heeft de mogelijkheid om zelf een tent/camper/caravan mee te nemen en te overnachten in onze walnotenboomgaarde zonder extra kosten.

  • 10 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 30 personen 

  • Prijs: €200,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Low & Slow

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page