top of page

mASTERCLASs presentatie & fotografie

Loop jij er ook weleens tegenaan dat je een lekker gerecht maakt en dit vervolgens mooi wil opmaken en fotograferen? Als het dan gelukt is om het bord mooi op te maken maak je er natuurlijk het liefst met je smartphone een foto om deze trots te delen. Of gewoon om deze later nog eens te bekijken. Lekkere BBQ-gerechten maken is één ding, maar om het gerecht mooi op de foto te zetten is soms best een uitdaging. Gelukkig komen in deze special beiden aan bod!

topimage-spring-rolls-2023m09-800x533px.jpg

Wat ga je doen?

Tijdens deze masterclass komt zowel het bereiden als het presenteren van heerlijke gerechten aan bod. Je bereidt een gerecht op de Big Green Egg onder leiding van Menno en Peter, om vervolgens samen met Menno de bordjes op te maken en deze vast te leggen met je eigen mobiel met hulp van Inge. Menno is niet alleen chef op ons Landgoed Arcadia, maar ook in een vooraanstaand restaurant waar de standaard voor presentatie hoog ligt. Inge begeleid projecten op gebied van kookboeken en food tijdschriften, en fotografeert daar ook regelmatig voor. Expertise genoeg dus.

Dankzij de tips en tricks die je krijgt kun jij dit voortaan ook. Je leert welke borden of planken geschikt zijn voor bepaalde gerechten en hoe je de verschillende componenten mooi kunt stylen en op het bord legt om dit vervolgens op een goede ondergrond te fotograferen. Vanaf de beste positie met een goede belichting. Na deze masterclass weet jij hoe je dit ook in je eigen omgeving kunt doen en welke huis-tuin-en-keuken tools je hiervoor kunt gebruiken.

Dus wil je een lekker gerecht maken op de Big Green Egg, het op een mooie manier presenteren en fotograferen, dan is deze gecombineerde masterclass echt iets voor jou. En vergeet niet je om eigen mobiel mee te nemen 😉
 

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Zuid-Afrikaans

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page