top of page

mASTERCLASs
sandra ysbrandy

Sandra Ysbrandy ken je ongetwijfeld als die goedlachse televisiekok en/of die stoere, sportieve bikkel bij Expeditie Robinson (editie 2021). Sandra heeft een passie voor koken,  gezonde voeding, het buitenleven én de Big Green Egg. Een geweldige combinatie, want gezond koken met de Big Green Egg is een eitje! En, dat wil ze jou ook laten zien en proeven. Omdat Big Green Egg 50 jaar bestaat organiseren we deze speciale Masterclass waarbij Sandra groenten laat schitteren op de Big Green Egg. 

Power on the EGG Sandra Ysbrandy - Newsletter 2022M05 - Big Green Egg (3).jpg

Wat ga je doen?

Sandra kan het niet vaak genoeg zeggen: voedzaam en gezond eten is super lekker. Zeker als je een Big Green Egg hebt, want dat voegt zoveel smaak toe aan je gerechten. Je kunt er fantastische dingen mee doen! En dat gaat ze 16 mei laten zien en proeven. 


Tijdens de Masterclass bereid je samen met Sandra verschillende gerechten met een hoofdrol voor groenten en een bescheiden rol voor vis en vlees. Gerechten die er niet alleen feestelijk uitzien maar ook zo smaken. 

Natuurlijk sluiten we dit feestje samen af door alle gerechten onder het genot van een drankje te nuttigen. Het wordt een leuke, gezellige en bovenal feestelijke Masterclass. 

Overige informatie

  • Deze speciale Masterclass begint vrijdag 6 september om 16:00 en zal ongeveer 4 uur duren.

  • 4 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit van de Masterclass is 20 personen, max 2 personen per boeking.

  • Prijs: €200,- p.p.

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Sandra Ysbrandy

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page