top of page

mASTERCLASs spaanse tapas

Wie aan Spaans denkt denkt aan zon, zee en lekker eten!
De zon hebben we besteld maar weten niet of die geleverd gaat worden. Wat betreft de zee ligt ons prachtige landgoed in 'Steenbergen aan zee', alleen is de zee helaas niet in zicht. Maar niet getreurd! Lekker eten is er in overvloed. Kom een middag authentiek Spaanse tapas maken van de Big Green Egg!

 

Webversion-Paella IMG_9173.jpg

Wat ga je doen?

Duik dieper in de rijke smaken van de Spaanse keuken tijdens onze meeslepende workshops, geleid door ervaren chefs Santiago (met Spaande roots!) en Peter Bootsma. Samen nemen we je mee op een culinair avontuur, waarbij we de veelzijdigheid van de Big Green Egg benutten om een scala aan verrukkelijke gerechten uit de Spaanse keuken te bereiden.

Van het samenstellen van smaakvolle tapas tot het perfectioneren van de Gambas al Ajillo, het bereiden van een hartverwarmende Estofado de Conejo, het creëren van de klassieke Tortilla en het meesterlijk maken van de Paella - dit is slechts een glimp van wat je te wachten staat.

Na deze gevarieerde masterclass keer je huiswaarts met meer dan alleen nieuwe kookvaardigheden. Je draagt de beste recepten en de authentieke geheimen van de Spaanse keuken met je mee. Deze kennis kun je vervolgens toepassen op je eigen BBQ, waarmee je jouw gasten thuis keer op keer zult verwennen met verrassende smaakbelevingen. Bereid je voor om de kunst van de Spaanse barbecue te omarmen en deel de vreugde van heerlijk eten met degenen die je liefhebt.

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Spaans

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page