top of page

mASTERCLASs spit & tandoor

We dagen je uit om verder te denken dan de traditionele kip aan het spit. Onze ervaren chefs delen hun tips en trucs die ze in de loop der jaren hebben verzameld. Ontdek hoe je het beste uit je spit kunt halen met een scala aan verrassende gerechten, van heerlijke visgerechten tot verrukkelijke desserts, allemaal bereid op het spit. En dan hebben we het nog niet eens over de tandoor gehad...

Webversion-2023M07 - Inspiration Today - Rotisserie noten - HR (16).jpg

Wat ga je doen?

Of je nu al vertrouwd bent met het gebruik van een spit of net begint te verkennen, deze workshop biedt een diepgaande duik in de eindeloze culinaire mogelijkheden die het Spit & Tandoor kennen.

We dagen je uit om verder te denken dan de traditionele kip aan het spit. Onze ervaren chefs delen hun geheimen, tips en trucs die ze in de loop der jaren hebben verzameld. Ontdek hoe je het beste uit je spit kunt halen met een scala aan verrassende gerechten, van heerlijke visgerechten tot verrukkelijke desserts, allemaal bereid op het spit. Verken ook het gebruik van verschillende tools die je helpen om het maximale uit je spit-ervaring te halen.

En dan hebben we het nog niet gehad over de veelzijdigheid van de tandoor. Leer hoe je jouw BBQ het beste inricht voor het perfecte resultaat, welke ingrediënten het best tot hun recht komen op de spiesen en hoe je een compleet gerecht bereidt op één enkele BBQ. Ontdek de nuances van koken, zowel indirect als direct, om een breed scala aan smaken te verkennen en een culinaire symfonie te creëren op je eigen grill.

Deze masterclass is ontworpen voor iedereen die meer wil halen uit het gebruik van een spit of tandoor. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde BBQ-liefhebber, deze workshop biedt een uitgelezen kans om je horizon te verbreden. Sluit je aan bij ons en laat je onderdompelen in een wereld van smaakvolle mogelijkheden en grenzeloze creativiteit!

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Spit & Tandoor

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page