top of page

mASTERCLASs VADERDAG

Het ultieme Vaderdagsuitje!

Breng Vaderdag door in het zonnetje op ons mooie landgoed met de lekkerste gerechten die jullie samen op de Big Green Egg klaarstomen. We leren je diverse technieken en recepten die je gemakkelijk thuis toepast. Of jij nu je vader helpt of juist andersom, een leuke middag is gegarandeerd!

Webversion-1W5A2494.jpg

Wat ga je doen?

Kom gezellig met je vader naar onze Vaderdag special, geleid door niemand minder dan Kees de Klerk Wolters! Als vader-zoon of vader-dochter duo gaan jullie samen de uitdaging aan op de Big Green Egg.

Bij binnenkomst in de brasserie verwelkomen we jullie met een lekker kopje koffie of thee. Zodra iedereen er is, nemen we jullie mee naar de workshopruimte in onze prachtige tuin. Daar krijgen jullie een duidelijke uitleg voordat jullie aan de slag gaan op een van onze vele EGGs, lekker onder de overkapping.

Samen met je vader ga je een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert bereiden, waarbij jullie verschillende BBQ-technieken onder de knie zullen krijgen, zoals temperatuurbeheersing, het plannen van handelingen, verschillende opstellingen, rooktechnieken, indirecte en directe bereiding.

Na deze masterclass vertrekken jullie met een hoofd vol kennis, een voldane maag en natuurlijk de recepten in jullie mailbox. Of je nu je vader een handje helpt of hij jou, dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat we er samen een leuke dag van gaan maken!

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 16 duo's (32p totaal)

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Vaderdag

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page