top of page

mASTERCLASs Zuid-afrikaans

Ontdek de kunst van Zuid-Afrikaans braaien op de Big Green Egg tijdens deze meeslepende special! Van boerewors tot gebraden kip, onze Masterclass biedt een diepgaande duik in Zuid-Afrikaanse culinaire tradities. Schrijf je snel in en keer huiswaarts met nieuwe vaardigheden, onvergetelijke smaken en een schat aan recepten!

Webversion--LAMSRACK_BIGGREENEGG_2019M07__J5B7476.jpg

Wat ga je doen?

Bij het woord "Braai" denk je meteen aan Zuid-Afrika en de authentieke bereiding van gerechten op een braai (barbecue). Maar "Braai" staat eigenlijk voor barbecueën, wat zowel op hout als houtskool kan worden gedaan. Tijdens onze meeslepende Masterclass ligt de volledige focus op het bereiden van heerlijke Zuid-Afrikaanse gerechten op de Big Green Egg! Als de gedachte aan smakelijk eten en het leren van nieuwe gerechten en kooktechnieken je aanspreekt, aarzel dan niet en schrijf je snel in voor deze unieke Masterclass.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze bijzondere editie van de Masterclass zullen Harry Havinga en Peter Bootsma, beiden gepassioneerd door Zuid-Afrika, je alles leren wat je moet weten om de meest verrukkelijke gerechten te bereiden. Harry en Peter zullen ter plekke de gerechten en kooktechnieken uitgebreid toelichten. Na een korte introductie over het aansteken, het beheersen van de temperatuur en het gebruik van accessoires op de Big Green Egg, gaan we daadwerkelijk aan de slag met het bereiden van de gerechten op de Big Green Egg.

We duiken in de wereld van typisch Zuid-Afrikaanse gerechten, van boerewors en mielies tot de ultieme gebraden kip en potbrood, en natuurlijk mogen de koesisters niet ontbreken. Tijdens de Masterclass maken we gebruik van diverse kooktechnieken van de Big Green Egg, aangezien de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn. Als dit als muziek in de oren klinkt, wacht dan niet langer en meld je snel aan. Aan het einde van de dag keer je huiswaarts met een schat aan informatie en verrukkelijke recepten.
 

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Zuid-Afrikaans

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page