
mASTERCLASs bbq & booze
Ben jij klaar voor een culinaire ontdekkingsreis waar barbecue en drank elkaar op onverwachte manieren versterken? Tijdens deze vier uur durende workshop op de Big Green Egg duiken we in een wereld vol rokerige aroma’s, spannende spirits en verrassende smaakcombinaties die je zintuigen prikkelen.
.jpg)
Wat ga je doen?
Onder begeleiding van chef Peter Bootsma en Rogier Post van Spirited Union ga je hands-on aan de slag met barbecuegerechten waarbij drank een prominente rol speelt. Denk aan spelen met smaken van onder andere rum, gin, whisky en creatieve cocktails, zowel verwerkt in het gerecht als ernaast geserveerd voor de perfecte pairing.
Je leert slimme technieken, krijgt inspiratie voor thuis en ontdekt hoe verschillende dranksoorten een gerecht kunnen optillen tot iets bijzonders.
Belangrijk:
Begin de dag met een stevig ontbijt en overweeg een lift naar huis of een overnachting in de buurt… want gezellig wordt het sowieso.
Voor iedereen die van barbecue houdt. En van drank. In de breedste, meest smaakvolle zin van het woord.
Schrijf je in, steek het vuur aan en laat je verrassen!
Overige informatie
-
De workshop duurt ongeveer 4 uur! Het kan zijn dat het natuurlijk uitloopt. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!
-
Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven
-
Capaciteit: 20 personen
-
Prijs: €150,- p.p.
-
Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij dit jaar maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!
Boeken:
-
Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass BBQ & Booze
-
Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)


























