top of page

mASTERCLASs Whisky & BBq

Maak kennis met de Schotse keuken met gerechten zoals Black Pudding en Haggis, bereid op de Big Green Egg. Proef zes verschillende whisky's uit Speyside, Lowlands, Highlands, Islands, Islay en Campbeltown terwijl we diepgaand ingaan op neus- en smaakprofielen. Als je meer wilt weten over whisky in combinatie met de culinaire mogelijkheden van de Big Green Egg, meld je dan snel aan!

topimage-gentlemansbread-2022m02-800x533px.jpg

Wat ga je doen?

Een workshop met de focus op het koken met whisky & foodpairing. Bij deze speciale editie van de Masterclass zal Whisky ambassadeur en BBQ nestor Harry Havinga, samen met onze eigen chefs, u alles leren om de lekkerste gerechten met mooie whisky te combineren!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze uitgebreide Masterclass gaan we aan de slag met typische Schotse gerechten, zoals onder andere Black Pudding en Haggis van de Big Green Egg. Maar ook Schots rund, zalm en oesters komen aan bod. In totaal zes gerechten en zes whisky's. We gaan een rondje Schotland maken met de whisky's uit Speyside, Lowlands, Highlands, Islands, Islay en Cambletown. We vertellen je alles over nosing en tasting aroma's. Kortom, wil je meer weten over whisky in combinatie met mooie gerechten van de Big Green Egg, geef je dan snel op!

Overige informatie

  • De workshop duurt zo lang als dat we nodig hebben! Aangezien er veel aan bod komt, en het een speciale editie is denken we misschien niet genoeg te hebben aan de normale tijd van 4 uur. Maar dat maakt niet uit, we gaan door tot we alles behandeld hebben!

  • 5 Drankjes inbegrepen

  • Tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 20 personen 

  • Prijs: €150,- p.p.

  • Deze workshop is een speciale editie! Dit betekent dat hij maar ÉÉN weekend gegeven gaat worden!

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass Whisky & BBQ

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page