top of page

Trouwen op Landgoed Arcadia

Bekroon jullie liefde op Landgoed Arcadia. Een groen paradijs in de gemeente Steenbergen van ruim 8 hectare groot. Geniet van alle rust en romantiek op ons prachtige landgoed. Jullie worden omringt door maar liefst 600 authentieke walnotenbomen, prachtige natuur, een sprookjesachtige vijver met romantische bruggetjes en sfeervolle prieeltjes. Landgoed Arcadia biedt jullie alle ingrediënten voor een onvergetelijk trouwfeest!

A&L-91.jpg

Eten en drinken


High tea, lunch, borrelen, lopend buffet, een diner of barbecueën op de Big Green Egg? Het kan allemaal op Landgoed Arcadia! Al jullie wensen zijn bespreekbaar.

A&L-393.jpg

Wedding Planner


Hebben jullie speciale wensen? Samen met jullie Wedding Planner maken we er op Landgoed Arcadia een onvergetelijke dag van!

A&L-389.jpg

Trouwfoto’s


Op ons landgoed kunnen jullie prachtige trouwfoto’s laten maken. Ons gehele landgoed is exclusief voor jullie beschikbaar voor het schieten van de mooiste plaatjes!

A&L-104.jpg

Trouwfeest


’s Avonds kunnen de voetjes van de vloer in onze gezellige feestzaal. Een muziekinstallatie is standaard aanwezig. Jullie kunnen je eigen DJ meenemen of indien gewenst kunnen wij een DJ voor jullie regelen.

A&L-484.jpg

Meer informatie?


Willen jullie meer weten of een offerte op maat? Maak vrijblijvend een afspraak om eens een kijkje te nemen op ons landgoed en alle mogelijkheden en jullie persoonlijke wensen te bespreken. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Mail naar: info@landgoedarcadia.nl of bel naar: 06-10938087.

bottom of page