top of page

Basistechnieken voor de Big Green Egg

Leer de basistechnieken in de basisworkshop voor de Big Green Egg in Brabant. Heb je net een Big Green Egg gekocht of ben je van plan om er misschien een te gaan kopen? Dan is deze workshop op Landgoed Arcadia in Steenbergen ideaal voor jou! Onze ervaren koks leren je alles wat je moet weten om goed met de Big Green Egg aan de slag te kunnen.

BigGreenEgg_J21M08_Arcadia_Workshop-98.jpg

Welke basistechnieken voor de Big Green Egg ga je leren?
 

Welke basistechnieken voor de Big Green Egg ga je leren?
In de basisworkshop leer je alle basistechnieken voor de Big Green Egg. We starten bij het begin. Je leert wat de voordelen van een Big Green Egg zijn en waarom deze kamado door talloze topchefs over de hele wereld wordt aanbeden. We leggen het allemaal voor je uit in
de basisworkshop voor de Big Green Egg. Voor het bakken kan beginnen moet de Big Green Egg natuurlijk aangestoken worden, wat soms een lastige taak blijkt te zijn. Daarom laten wij je in de Big Green Egg-workshop zien hoe je dit zo simpel en snel mogelijk kan doen. Binnen vijftien minuten staat het ei op 250 graden, klaar om te grillen! Daarna lopen we doorheen de verschillende kooktechnieken die een Big Green Egg biedt. Denk hierbij aan grillen, roken en bakken. Ook overlopen we de temperatuurbeheersing, zodat jij de ideale temperatuur voor jouw kooktechniek krijgt.

Tijd om zelf aan de slag te gaan

Na deze uitgebreide uitleg is het natuurlijk tijd om zelf aan de slag te gaan. Met hulp van onze ervaren chefs tover je een heerlijk driegangendiner op tafel. Samen met een drankje uit onze brasserie kun je hier op een van de vele mooie plekjes op ons landgoed van genieten. Tussen het helpen door bakt de chef ook een paar van zijn favoriete lekkernijen, waardoor je niets zult tekortkomen! Wil je jouw basistechnieken na deze basisworkshop voor de Big Green Egg uitbreiden? Kom dan nog eens terug voor een Big Green Egg-masterclass.

Boek de basis workshop en leer basistechnieken voor de Big Green Egg

De cursus voor basistechnieken van de Big Green Egg duurt vier uur en hierbij zijn drie drankjes inbegrepen. De gerechten die gemaakt worden, verschillen per workshop. Allergieën en dieetwensen kan je van tevoren bij ons aangeven. De capaciteit van een workshop is zestien personen. Wanneer je voor een grotere groep wilt boeken, neem je contact met ons op. In onderstaande agenda boek je eenvoudig een workshop op de beschikbare data.

sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page