top of page

Basisworkshop Big Green Egg

✓ Big Green Egg-workshops

✓ Unieke personeelsuitjes

✓ Prachtige trouwlocatie

Wil jij graag een basisworkshop voor de Big Green Egg in de omgeving van Zuid-Holland volgen? Dan is de prachtige locatie van Landgoed Arcadia in Steenbergen precies waar jij naar op zoek bent! Onze professionele koks leren je alle basiskennis en -technieken in deze workshop voor echte barbecueliefhebbers.

Heb jij interesse in een basisworkshop?

Wat leer je tijdens de basisworkshop voor de Big Green Egg?

Tijdens de basisworkshop voor de Big Green Egg leer je alle basistechnieken die bij deze kamado komen kijken. In de Green Egg-workshop beginnen we bij het begin. Onze koks vertellen wat de voordelen zijn van deze populaire barbecue en hoe deze aangestoken moet worden. Het aansteken van de barbecue kan namelijk een lastige opgave zijn, maar met onze tips kan jij dit straks eenvoudig zelf! Verder komen alle verschillende kooktechnieken aan bod. Denk hierbij aan roken, grillen en bakken. Ben jij enthousiast na het volgen van deze workshop voor de Big Green Egg? Je kennis breid je uit met diverse barbecue-masterclasses die wij geven. Leer bijvoorbeeld hoe je het maximale uit jouw favoriete barbecue kunt halen tijdens de Eggspander-workshop!

_EN_6624.jpg

Boek jouw barbecueworkshop op ons prachtige landgoed

Wil jij de basisworkshop voor de Big Green Egg volgen én genieten van de prachtige omgeving op ons fraaie landgoed? Boek dan jouw workshop eenvoudig via onze agenda. Bespreek jouw speciale wensen voor tijdens de workshop door te bellen naar het nummer 06-10938087 of stel je vragen via ons contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page