top of page

Masterclass Green Egg

✓ Big Green Egg-workshops

✓ Unieke personeelsuitjes

✓ Prachtige trouwlocatie

In de masterclass voor de Green Egg BBQ vlakbij Zeeland breng jij je culinaire skills naar een hoger niveau. Op het mooie Landgoed Arcadia in Steenbergen leer jij van onze chef-koks hoe je de lekkerste gerechten met deze populaire barbecue maakt. Ontdek de vele mogelijkheden van de kamado en volg onze unieke workshop.

Heb jij interesse in een Green Egg BBQ Masterclass?

Welke masterclass voor de Green Egg BBQ kies jij?

Wanneer je de basistechnieken voor jouw favoriete barbecue onder de knie hebt, is het tijd om je skills uit te breiden met een masterclass voor de Green Egg BBQ. Omgeven door de natuur leer je op ons prachtige landgoed de lekkerste culinaire gerechten maken. Je maakt kennis met de ruime collectie aan accessoires voor de populaire barbecue en leert nieuwe kooktechnieken kennen. Wij zorgen voor hoogwaardige ingrediënten waarmee jij zelf aan de slag gaat! Onze grillmasters bieden diverse workshops voor de Green Egg aan:
 

  • Eggspander-workshop

  • Masterclass in wildvlees

  • Masterclass voor het bereiden van varken

  • Masterclass in streetfood

  • Masterclass in de Indische keuken
     

Niet alleen deze workshops, maar bijvoorbeeld ook een masterclass in het bereiden van vis wordt op ons fraaie landgoed aangeboden. Kortom, er is keuze genoeg in Green Egg-workshops vlakbij Zeeland.

_EN_6674.jpg

Boek een masterclass naar keuze bij ons mooie landgoed

Heb jij al een favoriete masterclass voor de Green Egg BBQ gevonden? Reserveer dan snel een datum op ons mooie landgoed en geniet samen met jouw gezelschap van de lekkerste gerechten. Allergieën en dieetwensen mogen van tevoren aan ons doorgegeven worden. Vul ons contactformulier in of bel naar 06-10938087. Je bent bij ons van harte welkom! 

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page