top of page

Eggspander-workshop in Brabant

Ontdek de Eggspander tijdens een workshop in Brabant. Dit is misschien wel het mooiste accessoire voor de Big Green Egg dat er is. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop. Dit slimme systeem creëert een oneindig aantal opstellingen waardoor je het maximale uit jezelf én de Green Egg haalt. In deze workshop op Landgoed Arcadia in Steenbergen laten we je zien hoe je het bakken op meerdere niveaus onder de knie krijgt. Onder het genot van een aantal heerlijke gerechten leren onze grillmasters je al hun geheimen.

Webversion-BGE_2018_Atlanta_0528.jpg

Wat ga je leren tijdens de Eggspander-workshop?
 

Als we alle mogelijke opstellingen van de Eggspander tijdens de workshop zouden behandelen, moeten we een heel weekend inplannen. Daarom hebben onze chefs voor jou de leukste en nuttigste opstellingen uitgekozen. We laten je zien hoe je één helft van de Big Green Egg gebruikt om op hoge temperatuur je vlees te grillen, terwijl je op de andere kant op veel lagere temperatuur je aardappelen poft. Zo maak jij straks:
 

  • Pizza’s op meerdere niveaus tegelijk klaar

  • De ultieme surf & turf

  • Drie compleet verschillende gerechten tegelijk
     

Je kan het zo gek niet bedenken of de Eggspander biedt er accessoires voor. Verder bewijzen we dat ons eigen LetzQ Spit naadloos past in het systeem, met heerlijke gerechten als resultaat. Natuurlijk blijft het niet bij uitleg en demonstratie, jullie gaan zelf ook aan de slag! Met hulp van onze ervaren chefs tover je heerlijke gerechten op tafel. Samen met een drankje uit onze brasserie geniet je hier op een van de mooiste plekjes op ons landgoed. Tussen het helpen door bakt de chef ook een paar van zijn favoriete lekkernijen. Je komt niets tekort!

Boek de workshop en leer de meest lekkere gerechten maken

Word jij al enthousiast en wil je de Eggspander-workshop boeken? De Green Egg-masterclass duurt vier uur en er zijn drie drankjes inbegrepen. De specifieke gerechten die gemaakt worden, verschillen per workshop. Uiteraard kunnen allergieën en dieetwensen aan ons doorgegeven worden. Eén workshop wordt voor 16 personen gegeven. Zijn jullie met meer? Neem dan even contact met ons op. De beschikbare data voor de Eggspander-workshop zie je in onderstaande agenda.​

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page