top of page

ontdek de eggspander

Misschien wel het mooiste accessoire voor de Big Green Egg dat er is, de EGGspander.

Laat je culinaire creativiteit de vrije loop. Dit slimme systeem creëert een oneindig aantal opstellingen waardoor je het maximale uit jezelf én je EGG haalt. In deze workshop laten we je zien hoe je de kunst van het bakken op meerdere niveaus onder de knie krijgt. Onder het genot van een aantal heerlijke gerechten leren onze grillmasters je al hun geheimen.

Webversion-BGE_2018_Atlanta_0528.jpg

Wat ga je doen?

Als we alle mogelijke opstellingen van de Eggspander zouden behandelen, moeten we een heel weekend inplannen. Daarom hebben onze chefs voor jou de leukste en nuttigste opstellingen uitgekozen. We laten je zien hoe je één helft van de Big Green Egg gebruikt om op hoge temperatuur je vlees te grillen terwijl je op de andere kant op veel lagere temperatuur je aardappelen poft. Pizzas op meerdere niveaus tegelijk klaar maken? De ultieme surf & turf? 3 compleet verschillende gerechten tegelijk serveren? Je kan het zo gek niet bedenken of de EGGspander biedt er accessoires voor. Verder bewijzen we dat ons eigen LetzQ Spit naadloos past in het EGGspander systeem, met heerlijke gerechten als resultaat. Natuurlijk blijft het niet bij uitleg en demonstratie, jullie gaan zelf ook aan de slag! met hulp van onze ervaren chefs tover je heerlijke gerechten op tafel. Samen met een drankje uit onze brasserie kun je hier op een van de mooie plekjes op ons landgoed van genieten. Tussen het helpen door bakt de chef ook een paar van zijn favoriete lekkernijen, je zult niets tekort komen!

Overige informatie

  • De workshop duurt 4 uur

  • 3 Drankjes inbegrepen

  • De specifieke gerechten die gemaakt zullen worden verschillen per workshop, tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven

  • Capaciteit: 16 personen per workshop

  • Meer dan 16 personen in uw groep? Neem contact met ons op

  • Liever een datum die in de kalender niet beschikbaar is?* Neem contact met ons op

* Vanaf 10 personen kan dit zonder extra kosten

Boeken:

  • Selecteer het aantal personen en druk op Eggspander workshop

  • Zie de beschikbare data in de agenda

  • Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal)

Sfeer impressie

bottom of page