top of page

Masterclass big Green Egg 

Volg een masterclass voor de Big Green Egg in Brabant op het mooie Landgoed Arcadia in Steenbergen. Weet jij al hoe je met je kamado om moet gaan, maar ben je een beetje uitgekeken op altijd weer die pizza's of biefstukjes? Laat je inspireren door nieuwe technieken en ingrediënten in deze masterclass! We kruipen dieper dan ooit in de geheimen van het groene ei.

BigGreenEgg_J21M08_Arcadia_Workshop-114.jpg

Wat ga je doen tijdens de masterclass big Green Egg ?
 

In deze masterclass herontdek je je Big Green Egg. Er zijn zoveel technieken mogelijk op deze prachtige kamado. We gaan dieper in op de uitgebreide collectie aan roosters en accessoires die Big Green Egg aanbiedt, zoals de Eggspander. Ook diverse manieren van bereiden komen voorbij. Denk aan methodes als Reverse-Sear die aan bod komen. Het eerste deel van de masterclass voor de Big Green Egg wordt besteed aan uitleg en demonstraties van onze topchefs. Daarna is het aan jullie. We gaan aan de slag met gerechten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je thuis ook zo op je eigen Egg uit de mouw schudt na het volgen van deze masterclass. Samen met een drankje uit onze brasserie geniet je op ons mooie landgoed.

Breng je skills naar een hoger niveau en boek de masterclass vandaag nog

Ga jij de masterclass voor de Big Green Egg boeken? In elke workshop is er capaciteit voor zestien personen. Neem voor meer personen contact met ons op. De masterclass duurt ongeveer vier uur en hierbij zijn drie drankjes inbegrepen. Onze chef-koks maken bij elke Big Green Egg-workshop andere gerechten klaar, maar allergieën en dieetwensen kunnen van tevoren aan ons doorgegeven worden. Via onderstaande agenda controleer je welke data nog beschikbaar zijn.​

Sfeer impressie

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page