top of page

MASTER
class
Weet jij al hoe je met je ei om moet gaan maar ben je een beetje uitgekeken op altijd weer die pizza's of biefstukjes? Laat je inspireren door nieuwe technieken en ingrediënten op deze masterclass! We kruipen dieper dan ooit in de geheimen van het groene ei.

Wat ga je doen?
Herontdek je Green Egg, er zijn zoveel technieken mogelijk op deze prachtige kamado. In deze masterclass gaan we dieper in op de uitgebreide collectie roosters en accessoires die Big Green Egg aanbiedt, maar ook komen diverse manieren van bereiden voorbij. Denk aan methodes als Reverse-Sear die aan bod zullen komen. Het eerste deel zal worden besteed aan uitleg en demonstratie van onze topchefs, daarna is het aan jullie de taak. Gerechten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je na de masterclass ook zo op je eigen Egg uit de mouw schudt. Samen met een drankje uit onze brasserie kun je hier op een van de mooie plekjes op ons landgoed van genieten. Als dat niet genieten wordt?
Overige informatie
-
De workshop duurt 4 uur
-
3 Drankjes inbegrepen
-
De specifieke gerechten die gemaakt zullen worden verschillen per workshop, tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven
-
Capaciteit: 16 personen per workshop
-
Meer dan 16 personen in uw groep? Neem contact met ons op
-
Liever een datum die in de kalender niet beschikbaar is?* Neem contact met ons op,
* Vanaf 10 personen kan dit zonder extra kosten
Boeken:
-
Selecteer het aantal personen en druk op Masterclass
-
Zie de beschikbare data in de agenda
-
Vul je gegevens in en betaal via Mollie (iDeal).
Sfeer impressie
bottom of page