top of page

Big Green Egg-workshop

✓ Big Green Egg-workshops

✓ Unieke personeelsuitjes

✓ Prachtige trouwlocatie

Voor een Big Green Egg-workshop in de buurt van Zeeland is Landgoed Arcadia in Steenbergen dé perfecte locatie. Omgeven door de prachtige natuur leer je de basis tijdens de Big Green Egg-cursus, zoals alle kooktechnieken die deze populaire barbecue te bieden heeft. Wanneer je dit onder de knie hebt, breid je je ervaring uit met onze gespecialiseerde Green Egg-barbecueworkshops.

Heb jij interesse in een Egg-workshop?

Wat leer je tijdens een Big Green Egg-workshop?

Ga tijdens de Big Green Egg-workshop of -cursus samen met je vrienden, collega’s of familie aan de slag met het bereiden van de lekkerste gerechten. Op ons prachtige landgoed leer je van ervaren koks wat de kamado allemaal te bieden heeft. Er wordt uitleg gegeven over hoe je de barbecue simpel aansteekt en welke kooktechnieken je kunt gebruiken. Van roken en grillen tot bakken, het komt allemaal aan bod in de Big Green Egg-cursus. Wanneer je je skills naar een hoger niveau wilt brengen en je de basiskennis onder de knie hebt, volg je bij ons ook Green Egg-workshops die dieper ingaan op een specialisatie. Deze Green Egg-barbecueworkshops gaan bijvoorbeeld over een specifiek gerecht of een bepaalde keuken.

_EN_6624.jpg

Maak kennis met de verschillende Green Egg-barbecueworkshops

Op ons landgoed bieden we verschillende soorten Big Green Egg-barbecueworkshops aan. Of je nu aan het overwegen bent om een kamado-barbecue aan te schaffen of je al jarenlange ervaring hebt, er zit altijd wel een Big Green Egg-cursus voor jou bij. Bij ons kies je uit:
 

Waar je ook voor kiest, met onze ervaren koks en in de prachtige omgeving wordt het gegarandeerd een feestje!

Boek jouw favoriete Big Green Egg-cursus op ons landgoed

Weet jij al welke van de Big Green Egg-barbecueworkshops jij kiest? Boek de cursus op ons fraaie landgoed eenvoudig via ons contactformulier. Wanneer er bepaalde allergieën en dieetwensen zijn waar wij rekening mee moeten houden, geef dit dan aan. Je bereikt ons telefonisch op 06-10938087. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort welkom te heten op ons landgoed!

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page