top of page

Masterclass Green Egg

✓ Big Green Egg-workshops

✓ Unieke personeelsuitjes

✓ Prachtige trouwlocatie

Wil jij je kookkunsten naar een hoger niveau brengen met een masterclass voor de Green Egg in de buurt van Zuid-Holland? Dan is Landgoed Arcadia in Steenbergen precies waar jij naar op zoek bent. Onze grillmasters leren je alle kooktechnieken van de populaire barbecue waardoor jij straks weet hoe je de lekkerste gerechten maakt!

Heb jij interesse in een masterclass Green Egg in Zuid-Holland?

Welke masterclass voor de Green Egg ga jij volgen?

Onze chef-koks bieden verschillende soorten workshops en masterclasses aan. Na het volgen van de basisworkshop voor de Big Green Egg breid jij je kennis uit met een gespecialiseerde masterclass. Tijdens de workshop gaan onze chefs dieper in op de mogelijkheden en de technieken die de barbecue te bieden heeft. Er zijn verschillende soorten Green Egg-workshops waaruit jij kunt kiezen:
 

  • Masterclass in de Indische keuken

  • Masterclass in streetfood

  • Ladies Only-masterclass

  • Masterclass in groentes
     

Na het volgen van een masterclass naar keuze is er de mogelijkheid om heerlijk na te borrelen en te genieten van de natuur op ons prachtige landgoed.

_EN_7559.jpg

Plan een masterclass naar keuze in

Welke masterclass voor de Green Egg is jouw favoriet? Plan een Big Green Egg-basisworkshop naar keuze en geniet niet alleen van heerlijk eten, maar ook van het landgoed. Boek deze unieke ervaring door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen op het nummer 06-10938087. Wij zien je binnenkort graag verschijnen!

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page