top of page

Big Green Egg-workshop

✓ Big Green Egg-workshops

✓ Unieke personeelsuitjes

✓ Prachtige trouwlocatie

Ben jij op zoek naar een Big Green Egg-workshop in de omgeving van Zuid-Holland? Dan vind je bij Landgoed Arcadia in Steenbergen precies wat je zoekt. Op ons prachtige landgoed volg je hier omgeven door de natuur, een Big Green Egg-cursus onder begeleiding van ervaren koks. Leer de basistechnieken of til je skills naar een hoger niveau met onze verschillende soorten Green Egg -barbecueworkshops!

Heb jij interesse in een Egg-workshop?

Ontdek de verschillende soorten Big Green Egg-barbecueworkshops

Wil jij als beginneling de basiskennis in een Big Green Egg-cursus meekrijgen of ben jij je skills al aan het uitbreiden? Bij ons kan het allemaal. Jij maakt zelf een keuze uit:
 

Van de basistechnieken tot aan het specialisme in bepaalde keukens of gerechten, op ons landgoed zijn de Big Green Egg-barbecueworkshops geschikt voor iedereen!

_EN_6624.jpg

Voor welke gelegenheid boek jij de Big Green Egg-cursus?

Ben jij op zoek naar een uniek vrijgezellenfeest? Heb je zin in een uitje met jouw vrienden of familie? Of staat het jaarlijkse personeelsuitje weer op jullie agenda? De Big Green Egg-barbecueworkshops zijn voor elke denkbare gelegenheid te boeken. Op ons prachtige landgoed genieten jullie niet alleen van het eten en het samenzijn, maar kijken jullie ook je ogen uit naar de prachtige natuur waarin jullie je begeven. Moeten we tijdens de Green Egg-workshop rekening houden met speciale verzoeken, allergieën of dieetwensen? Geen probleem, geef dit dan bij het boeken van de Big Green Egg-cursus aan ons door.

Plan jouw workshop op ons mooie landgoed

Wil jij genieten van lekker eten, een gezellig samenzijn en een prachtige omgeving? Dan zijn de Green Egg-barbecueworkshops echt iets voor jou! Boek een Big Green Egg-cursus naar keuze door een e-mail naar ons te sturen via info@landgoedarcadia.nl of het contactformulier in te vullen. Wij zien jullie graag verschijnen voor een leerzame en lekkere workshop!

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page