top of page

Personeelsuitje met de Big Green Egg

✓ Big Green Egg-workshops

✓ Unieke personeelsuitjes

✓ Prachtige trouwlocatie

Heb jij al eens gehoord van een personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop in de buurt van Zeeland? Dit unieke uitje is te boeken op Landgoed Arcadia in Steenbergen. Omgeven door de prachtige natuur leer jij hier met je collega’s van onze ervaren grillmasters de lekkerste gerechten op de kamado bereiden.

Heb jij interesse in een personeelsuitje met de Big Green Egg?

Uniek personeelsuitje met een Big Green Egg-masterclass

Beleef een uniek personeelsuitje met een Big Green Egg -workshop of -masterclass op ons prachtige landgoed. Van onze ervaren chef-koks krijgen jullie eerst een uitleg over wat de barbecue te bieden heeft en waarom deze zo populair is. Tijdens het Green Egg-bedrijfsuitje komen ook de verschillende kooktechnieken en de temperatuurbeheersing aan bod. Na een uitleg is het tijd om zelf op jullie personeelsuitje met de Green Egg nabij Zuid-Holland aan de slag te gaan. Haal de culinaire creativiteit in jullie naar boven en bereid een overheerlijk driegangendiner met hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast genieten jullie tijdens de masterclass over de Big Green Egg ook van een drankje op ons mooie landgoed.

_EN_8098.jpg

Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje op ons prachtige landgoed

Gaan jullie als collega’s een uniek personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop beleven? Krijg de basistechnieken voor de barbecue onder de knie en boek jullie bedrijfsuitje vandaag nog. Dat kan gemakkelijk door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer 06-10938087. Wij kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen op ons landgoed.

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page