top of page

Personeelsuitje met de Big Green Egg

✓ Big Green Egg-workshops

✓ Unieke personeelsuitjes

✓ Prachtige trouwlocatie

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop in de buurt van Zuid-Holland? Landgoed Arcadia in Steenbergen biedt diverse workshops voor deze populaire barbecue aan. Onder begeleiding van ervaren chef-koks leer je samen met collega’s de meest lekkere gerechten maken.

Heb jij interesse in een personeelsuitje met de Big Green Egg?

Volg tijdens het personeelsuitje een Big Green Egg-workshop

Tijdens het personeelsuitje een Big Green Egg-workshop volgen, dat is weer eens wat anders dan de standaard borrel. Bij het Green Egg-bedrijfsuitje gaan jullie als collega’s onder begeleiding van onze grillmasters aan de slag met de verschillende kooktechnieken die de kamado te bieden heeft. Leer de basistechnieken van de Green Egg, ga aan de slag met de temperatuurbeheersing en zet een hoogwaardig driegangendiner op tafel! Hebben je collega’s en jij al ervaring met de Green Egg-barbecue? Boek dan een masterclass voor de Big Green Egg tijdens jullie bedrijfsuitje. Onze koks gaan tijdens een masterclass naar keuze dieper in op de mogelijkheden die jullie favoriete barbecue biedt.

_EN_8098.jpg

Reserveer jullie bedrijfsuitje vandaag nog

Willen jullie een uniek Green Egg-personeelsuitje ervaren? Geniet niet alleen van de overheerlijke gerechten, maar ook van een prachtige omgeving op ons mooie landgoed. Reserveer jullie personeelsuitje met een Big Green Egg-workshop eenvoudig via het contactformulier of bereik ons telefonisch op 06-10938087. Je collega’s en jij zijn van harte welkom op ons landgoed!

Logo_Arcadia_bgegreen.png

Landgoed Arcadia

Steenbergen

BGE-Logo_RGB_new_DEF.png

Brasserie & Big Green Egg workshops

bottom of page